D. Marjanović, mag.ing.agr.

Nakon uspješne prošlogodišnje priče, „Akademija za OPG“ po treći put otvara svoja vrata

Priopćenje za medije

Ekonomska klinika, neprofitna organizacija studenata Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, koji u suradnji s mentorima i vanjskim suradnicima pružaju pomoć građanima, neprofitnim udrugama te mladim i socijalnim poduzetnicima, ove godine ponovno organiziraju Akademiju za OPG.

Akademija za OPG je zamišljena kao besplatni obrazovni program za sve OPG-ove i stanovnike koji se žele dodatno educirati o mogućnostima poslovnog usmjerenja prema poljoprivredi, osnovama marketinga i menadžmenta u OPG-u, o procesu apliciranja za sredstva iz EU fondova, profitabilnih kultura za uzgoj u poljoprivredi, efikasnog korištenja energenata te profitabilnog funkcioniranja OPG-a.

Edukacija je besplatna i održava se u prostoru Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, od 18 do 21 sat. Akademija je koncipirana kao set od nekoliko odvojenih predavanja koja će biti održana u 5 navedenih termina:

  1. 22.11.2018. EU fondovi
  2. 29.11.2018. Profitabilne kulture i ekološka proizvodnja
  3. 06.12.2018. Osiguranja
  4. 13.12.2018. Marketing i osnove web stranice
  5. 20.12.2018. Instrumenti financiranja i računovodstvo

Za prijave i sve ostale informacije pratite Facebook stranicu projekta gdje će se nalaziti obrazci za prijavu na projekt.

D. Marjanović, mag.ing.agr.

Autor članka: Diana Marjanović, mag.ing.agr.

Diana je osnivačica poljoprivrednog portala agronomija.info. Završila je diplomski studij fitomedicine na Agronomskom fakultetu u Zagrebu.