O nama

Agronomija.info poljoprivredni je portal informativno-edukativnog karaktera. Ovaj portal donosi sve važne činjenice i događaje u poljoprivrednoj proizvodnji u regiji. Portal agronomija.info omogućuje pristup podacima o poljoprivrednoj proizvodnji koji su detaljno obrađeni od strane stručnjaka.

Ideja o osnivanju poljoprivrednog portala proizašla je iz želje da pomognem poljoprivrednim proizvođačima koji se svakodnevno susreću sa mnogobrojnim problemima i nepoznanicama vezanim uz proizvodnju.

Korisnicima nudim mogućnost postavljana pitanja vezanih uz problematiku koja ih zanima, te odgovore donosim kao cjeloviti članak. Uz sva najvažnija agro događanja u Hrvatskoj, mnoge edukativne sadržaje, također imam najpotpuniju i najprecizniju vremensku prognozu koja je prilagođena svakom korisniku, neovisno o tome iz kojeg mjesta prati ovaj portal.

O OSNIVAČU

Diana Marjanović rođena je 1988. godine. Po završetku srednjoškolskog obrazovanja za poljoprivrednog tehničara, 2007.godine, upisuje Agronomski fakultet u Zagrebu, preddiplomski studij zaštite bilja gdje tokom studija, zajedno sa kolegama, objavljuje znanstveni rad u časopisu Entomologia Croatica. 2010.godine upisuje diplomski studij Fitomedicina koji završava 2012.godine obranom diplomskog rada, te stječe titulu magistra inženjerka fitomedicine. Nakon završetka studija zapošljava se kao voditelj hidroponske proizvodnje povrća, te nakon toga kao savjetnik za prodaju pesticida u poljoprivrednoj ljekarni. Tokom radnog iskustva pohađa nekoliko edukacija o biološkoj kontroli štetočinja, integriranoj proizvodnji povrća, te međunarodni seminar o hidroponskoj proizvodnji povrća. Također završava edukaciju o održivoj uporabi pesticida, kategorija savjetnik.